Chinees bezorgen de Meern

Chinees bestellen

Met 34 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij veel kennis hebben opgedaan van de Chinese keuken. Met deze ervaring in de Chinese keuken hebben wij de kwaliteiten in huis om jou de meest lekkere Chinese gerechten te serveren. Dit komt mede door een samengestelde mix van onze gastvrijheid en de Chinese keuken. Hierdoor bestaat er een juiste balans in verband tussen het eten en onze service. Daarnaast bestaat ons team dat zich in de keuken bezighoudt al vele jaren waardoor er steeds meer ervaring is opgebouwd en een mooie harmonie is uit ontstaan.

Chinees eten bestellen

Woont u in een van de plaatsen waar wij bezorgen? Dan kan je ervoor kiezen om ons over heerlijke Chinese eten online te bestellen en te betalen. Bij ons heb je de keuze uit vele heerlijke Chinese gerechten die je bij ons in het restaurant op kan eten of gewoon lekker thuis laten bezorgen. Wij hebben een groot aanbod aan Aziatische gerechten en streven er naar om dit zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen.

Terras

Bij dit Chinese restaurant zit ook een terras waar je lekker comfortabel kan zitten en je hebt ook nog eens een prachtig uitzicht op de Leidse Rijn rivier. Wanneer de warme zomerdagen er weer zijn, of als de temperatuur warm genoeg is kan je rustig gezellig met zijn allen buiten een drankje doen, samen wat lunchen of er lekker avondeten.

Chinese gerechten

China kent veel culturen en door de omvang van het land ook veel gerechten die overal in China en in de rest van de wereld worden gegeten. De vele kooktradities die China kent zijn bekend over de hele wereld en worden dan ook overal na gedaan. Door het mixen van tegenovergestelde smaken en het gebruik maken van het heerlijkste vlees of kip worden de Chinese gerechten nog lekkerder gemaakt. Het gebruik maken van de juiste ingrediënten is in de Chinese keuken dan ook heel belangrijk om de juiste smaak te creëren voor de Chinese gerechten.

Chinees bestellen

BESTEL NUChinees bezorgen de Meern